menu
Izjava o kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica skladišti na Vaš računar, tablet ili mobilni uređaj. Kolačići se koriste za razne potrebe, primera radi za prilagođavanje prikaza web stranice Vašim potrebama (postavke jezika i slično), za skladištenje lozinki ili formi koje ste ispunili, u svrhu marketinških aktivnosti ili za statističke potrebe. Vrste kolačića koje koristimo:

Neophodni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korišćenje bitnih komponenti potrebnih za ispravno funkcionisanje web stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici ne bi radila ispravno.

Statistički kolačići

Koriste se za dobijanje statističkih podataka o posećenosti i načinu upotrebe web stranice. Za te potrebe koristimo uslugu „Google Analytics“ od Google Inc. kao pružaoca usluge. Detaljne informacije o ovoj usluzi dostupne su na: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr.

Marketinški kolačići

Ovi kolačići služe kao pomoć pri tumačenju internetskih aktivnosti korisnika te u svrhu marketinških aktivnosti, poput oglašavanja. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama pregledača kojim se koristite. Napominjemo da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše stranice. Sprečavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcionisanje atributa naše web stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledaču. Dodatne informacije o tome kako se HEP grupa odnosi prema ličnim podacima možete pronaći u rubrici Zaštita podataka HEP grupe.

Naši klijenti