Dugoročna sigurnost i pouzdanost

HEP svakodnevno obezbeđuje sigurno i pouzdano snabdevanje električnom, toplotnom energijom i prirodnim gasom za više od 132.000 kupaca, primenjujući pri tome standarde dobrog upravljanja i društvenog odgovornog poslovanja.

Regionalna prisutnost

Osim pružanja usluga prenosa električne energije uz poštovanje najviših standarda kvalitete i bezbednosti rada, HEP inovativnim projektima i novim proizvodima aktivno podržava razvoj privrede u Hrvatskoj i regionu.

Zadovoljni kupci
ZelEn

Sinergijom novih tehnologija pametnih mreža i obnovljivih izvora energije, HEP svojim kupcima nudi nove proizvode i energetske usluge kojima ide ukorak sa evropskim i svetskim trendovima. Tako naši klijenti imaju mogućnost kupovine proizvoda ZelEn, koji garantuje da je kupljena energija proizvedena isključivo iz obnovljivih izvora. Više o zelenoj energiji pročitajte ovde.

Kontinuirana podrška

Uz konkurentnu cenu električne energije, našim kupcima obezbeđujemo i svakodnevnu podršku, koja, zavisno o njihovim potrebama, uključuje mogućnost različitih modela obračuna, fleksibilne rokove plaćanja, finansijske usluge i usluge energetske efikasnosti. Kupcima pomažemo i u planiranju kako bi mogli uticati na visinu potrošnje, a time i na iznos mesečnog računa. Više o našim uslugama pročitajte ovde.

Hepi Trader

Aplikacija HEPI Trader namenjena je kupcima HEP Energije. Samostalno upravljajte nabavkom električne energije, poredite cene na tržištu, optimizujte svoje troškove i unapredite poslovanje. Više o aplikaciji saznajte ovde.

Naši klijenti