menu
Изјава о колачићима

Колачићи су мале текстуалне датотеке које интернет страница складишти на Ваш рачунар, таблет или мобилни уређај. Колачићи се користе за разне потребе, примера ради за прилагођавање приказа интернет странице Вашим потребама (поставке језика и слично), за складиштење лозинки или форми које сте испунили, у сврху маркетиншких активности или за статистичке потребе. Врсте колачића које користимо:

Неопходни колачићи

Такви колачићи омогућују коришћење битних компоненти неопходних за исправно функционисање веб странице. Без тих колачића већина услуга које користите на веб страници не би радила исправно.

Статистички колачићи

Користе се за добијање статистичких података о посећености и начину употребе веб странице. За те потребе користимо услугу „Google Analytics“ од Google Inc. као пружаоца услуге. Детаљне информације о овој услузи доступне су на: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr.

Маркетиншки колачићи

Ови колачићи служе као помоћ при тумачењу интернетских активности корисника те у сврху маркетиншких активности, попут оглашавања. Више информација о управљању колачићима потражите на страницама прегледача којим се користите. Напомињемо да је сврха колачића побољшање и омогућивање употребе наше странице. Спречавањем или брисањем колачића можете онемогућити функционисање атрибута наше веб странице или узроковати другачији рад и изглед у вашем прегледачу. Додатне информације о томе како се ХЕП група односи према личним подацима можете пронаћи у рубрици Заштита података ХЕП Групе.

Наши клијенти