Дугорочна сигурност и поузданост

ХЕП свакодневно обезбеђује сигурно и поуздано снабдевање електричном, топлотном енергијом и природним гасом за више од 132.000 купаца, примењујући при томе стандарде доброг управљања и друштвено одговорног пословања.

Регионална присутност

Осим пружања услуга преноса електричне енергије уз поштовање највиших стандарда квалитета и безбедности рада, ХЕП иновативним пројектима и новим производима активно подржава развој привреде у Хрватској и региону.

Задовољни купци
ZelEn

Синергијом нових технологија паметних мрежа и обновљивих извора енергије, ХЕП својим купцима нуди нове производе и енергетске услуге којима иде укорак са европским и светским трендовима. Тако наши клијенти имају могућност куповине производа ZelEn, који гарантује да је купљена енергија произведена искључиво из обновљивих извора. Више о зеленој енергији прочитајте овде.

Континуирана подршка

Уз конкурентну цену електричне енергије, нашим купцима обезбеђујемо и свакодневну подршку, која зависно од њихових потреба, укључује могућност различитих модела обрачуна, флексибилне рокове плаћања, финансијске услуге и услуге енергетске ефикасности. Купцима помажемо и у планирању како би могли утицати на висину потрошње, а тиме и на износ месечног рачуна. Више о нашим услугама прочитајте овде.

Hepi Trader

Апликација HEPI Trader намењена је купцима HEP Energije. Самостално управљајте набавком електричне енергије, поредите цене на тржишту, оптимизујте своје трошкове и унапредите пословање. Више о апликацији сазнајте овде.

Наши клијенти